COLEGIUL ENERGETIC, Râmnicu Vâlcea

Acasă » Uncategorized » Prima mobilitate – Cadiz – noiembrie 2013

Prima mobilitate – Cadiz – noiembrie 2013

 

În perioada 5-10 noiembrie 2013, Colegiul Energetic a fost reprezentat în Spania, la Puerto Real, Cadiz de patru profesori (Director adjunct ing. Matei Marilena, coordonator proiect prof. Ţenea Codruţa, profesor de biologie Bîrzescu Venera, profesor de limba engleză Simeanu Iuliana), în cadrul primei mobilități a proiectului.

Întâlnirea a avut loc la școala coordonatoare IES Manuel de Falla şi au participat numai profesori din cele cinci scoli implicate în proiect – Spania, România, Italia, Turcia, Letonia.

Au fost îmbinate diferite activități – socializarea participanților; prezentarea țărilor, regiunilor și școlilor prin pliante și filme; participarea la ore de curs bilingve; discuții și dezbateri referitoare la sistemele educaționale din fiecare tara; punctarea obiectivelor proiectului; discuții despre rezultate și strategii de diseminare, în funcție de competente și de distribuirea sarcinilor; realizarea de chestionare pentru a studia motivația elevilor în studiul științelor.

Echipa Spaniei a propus un site web, care va conține toate informațiile despre proiect și toate materialele realizate pe parcursul celor doi ani – ssrb.iesmanueldefalla.es.

Activitățile de cercetare au debutat cu vizita din data de 7 noiembrie 2013 la Parcul National Torunos, unde după ce s-a realizat turul parcului au fost aplicate diferite metode de măsurare a biodiversității.

Toate activitățile s-au desfășurat într-o atmosferă plăcută, de colaborare, obiectivele au fost atinse, urmând ca activitățile să-și continue cursul la nivel local și în următoarele mobilități.

PREZENTARE_MOBILITATE_SPANIA – REALIZATOR PROF. VENERA BIRZESCU

DSCN1964

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: