COLEGIUL ENERGETIC, Râmnicu Vâlcea

Acasă » Uncategorized » Noi activități în cadrul proiectului Erasmus+ – februarie 2016

Noi activități în cadrul proiectului Erasmus+ – februarie 2016

În perioada 2015-2018, Colegiul Energetic se implică într-un parteneriat strategic în domeniul școlar – KA2, prin proiectul ”Learning platform: Young people Entrepreneurial skill development possibilities”/ ”Platformă de învățare: Posibilități de îmbunătățire a competențelor antreprenoriale în rândul tinerilor”, alături de școli din Letonia, Turcia, Spania și Croația.

Recent, a fost lansat website-ul proiectului. Acesta este: http://epps.lv/ .

Principalul obiectiv al proiectului este îmbunătățirea competențelor antreprenoriale în rândul elevilor de 15-19 ani. Elevii și profesorii implicați realizează o platformă on-line de învățare care oferă lecții interactive, jocuri, exerciții atractive, materiale utile în dezvoltarea competențelor antreprenoriale. Prin activități practice, tinerii vor învăța despre economia modernă, cum să caute soluții, cum să inoveze, își vor îmbunătăți competențele de comunicare în limba engleză și competențele digitale.

Lucrul pe platforma de învățare a început: http://www.epps.lv/moodle/. Elevii și profesorii interesați își pot face cont.

În prezent este activ capitolul Bugetul personal.

În luna februarie a acestui an, elevii parcurg subcapitolele încărcate pe platformă, propun și ei teme de studiu, utilizează formule Excel pentru a calcula bugetul personal, dau teste, elevi din clasa a X-a prezintă elevilor din clasa a IX-a informații interesante din acest capitol.

Aceste activități își propun să îmbunătățească accesul la educație, să-i motiveze pe elevi, să le dezvolte creativitatea, competențele antreprenoriale și spiritul inovativ.

Coordonator, prof. Codruța Elena Țenea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: